Hardijs Sametis

Hardijs viens no pirmajiem Latvijā sāka darboties ar Apple datoriem ( 1989. gadā, kas dažiem kursu apmeklētājiem ir dzimšanas gads), likumsakarīgi kļuvis par vienu no mega ekspertiem. Latvijā ir maz cilvēku, kas zina Mac labāk par viņu. Iespējams, tādu nav. Ir nācies izmisuma brīžos, kad datortehnika vai programmas saniķojas, zvanīt Hardijam, cerot saņemt ātro palīdzību pa telefonu. Ja vien ir iespējams kāds risinājums, atbilde seko, nesagaidot jautājuma beigas. Parasti padomi pārliecinoši labi palīdz.
Apple programmu kursu pasniedzējs – māca Aperture izmantošanu fotoapstrādei un video montāžu ar Apple Final Cut, palīdz sagatavoties Apple sertifikācijas eksāmeniem. Apmāca arī darbam Mac vidē un ar iLife programmām.

Hardijs savulaik ir veicis gan laikrakstu maketēšanas darbus, gan piedalījies visdažādākajos multimediju projektos. Ir teorētiskās un praktiskās zināšanas darbam ar video un audio, kā arī foto apstrādes programmām.
Daži nozīmīgākie Hardija projekti: viena no pirmā DVD ierakstīšana Latvijā, kas tika prezentēts 49. Venēcijas Biennālē, Riga Online, pulksteņu sinhronizēšana sešās dažādās vietās Rīgai 800 svētkos.

Kopš 1989. gada darbojas ar Apple datoriem un programmnodrošinājumu Latvijā.
Šobrīd Hardijs aktīvi seko līdzi tehnoloģiju attīstībai, kā arī nodarbojas ar Apple datoru tehnisko problēmu novēršanu un jaunu risinājumu ieviešanu.

Kursi

Sertifikācija

Vietnes

MIMXII